Informatie

Kwaliteit en service staan centraal

Maatwerk

Al onze producten zijn maatwerk. Wil jij een andere maat, stof, afwerking of heb jij je droomslaapkamer gezien op Pinterest of in een hotel. Mail, WhatsApp of Dm ons en wij laten jou weten wat de mogelijkheden zijn!

Showroom

Onze showroom is geopend. Kom langs om stoffen te bekijken, kwaliteit te voelen en om jouw droomslaapkamer met ons samen te stellen. Onze showroom bezoeken kan uitsluitend op afspraak (avonden en weekenden zijn mogelijk)

 

Het adres van onze werkplaats & showroom is:

Graaf van Solmsweg 99, E15

5221 BM ‘s-Hertogenbosch

Stoffen

Al onze stoffen voldoen aan de nieuwste marktvereisten in kwaliteit en wetgeving. Wij bieden je de zekerheid van een hoge kwaliteitsstandaard. Wij werken standaard met vier verschillende stofstijlen, namelijk:

  • Suède is onze basic stof. Het is een sterke en onderhoudsvriendelijke polyester stof met een chique uitstraling.
  • Velvet is heerlijk zacht en heeft een velours / fluwele uitstraling.
  • Leather Look combineert de mooie ‘look and feel’ van leer met de voordelen van kunstleer: het is sterk, slijtvast, vochtwerend en eenvoudig met een vochtige katoenen doek te reinigen.
  • Skin ziet er uit en voelt als echt leer en heeft een doffe uitstraling.

Inmiddels is ons assortiment in stoffen flink uitgebreid. Op onze website staan onze standaard stoffen. Bij ons in de showroom hebben we nog een aantal exclusieve stoffen. Al onze stoffen zijn waterafstotend en worden geïmpregneerd geleverd.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn vanaf-prijzen. Op sommige exclusieve stoffen zit een meerprijs die nog niet doorberekend is. Wil je een omlijsting, een houten constructie of een holle ruimte voor elektra dan zullen hier extra kosten aan verbonden zitten.

Wandcontactdoos

Als er één of meerdere stopcontacten rondom het bed aanwezig zijn, kunnen deze verwerkt worden in het hoofdbord. Wij doen dit door het bestaande stopcontact naar voren te halen en te plaatsen op het hoofdbord. De bijkomende kosten hiervoor zijn €75 per stopcontact.

Mocht het stopcontact rondom je bed zitten en laag op de muur, dan kun je er ook voor kiezen het hoofdbord op te bouwen vanaf het stopcontact. Door je nachtkastjes zie je hier niks van. De voordelen hiervan zijn dat je hoofdbord intact blijft en dat je geen bijkomende kosten betaalt.

Levertijd

Wij hanteren een levertijd van 6 weken.

Betaalmogelijkheden

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop heb je een betaalmogelijkheid met iDeal, Creditcard en PayPal.

Echter wijst de praktijk uit dat onze klanten – gezien het maatwerk – in de meeste gevallen eerst een offerte op maat van ons ontvangen via de mail die vervolgens middels een factuur wordt voldaan.

Aanbetalingen zijn in overleg mogelijk. Wij werken met een aanbetaling van 50% bij opdracht en 50% bij levering.

Bezorgkosten

Als je er voor kiest om je product(en) te laten bezorgen zijn de kosten afhankelijk van je woonplaats. In je winkelmandje kun je per postcode bekijken wat de bezorgkosten zijn.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
×