Over ons

Opgroeien tussen de meubels

Als jonge jongen verliet mijn opa de lagere technische school om te gaan werken in de bouw. Al snel kwam hij er achter dat buiten werken niks voor hem was en besloot hij een andere weg in te slaan als stoffeerder. Het stofferen bleek hem in de vingers te zitten en hij groeide uit tot één van de beste werknemers van het bedrijf. Eind jaren 60 begon hij op 22-jarige leeftijd voor zichzelf. Wat ooit begon als een eenmanszaakje in een schuurtje groeide uit tot een familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag een toonaangevende naam heeft in de wereld van meubel- en interieurbouw.

Zo’n 40 jaar later rolde ik op 19-jarige leeftijd het bedrijf in, dat inmiddels onder leiding stond van mijn moeder. Het vak werd mij geleerd door – wie anders dan – mijn opa. Door omringd te zijn door vakmensen op het gebied van ontwerpen, renoveren en fabriceren heb ook ik nu ruim 10 jaar ervaring in de meubelbranche.

Toen ik in 2019 een nieuwe woning kocht, heb ik mijn kennis en ervaring gebruikt om mijn eigen slaapkamer een luxe uitstraling te geven. Dankzij een gestoffeerd hoofdbord en een ombouw om het bed heb ik voor mijzelf een luxe hotel feeling gecreëerd. Dankzij de vele positieve reacties van mensen om mij heen ben ik dit ook voor hen gaan doen en zo stond ik aan het begin van een nieuw avontuur.

Na ruim een jaar gebruik gemaakt te hebben van de ruimte en het materieel die mijn familie in bezit had werd het tijd om iets voor ons zelf te zoeken om volledig zelfstandig te worden. We kregen eind 2021 de kans een mooi nieuwbouwpandje te huren, en onze lang gekoesterde wens om ons eigen plekje – naar eigen smaak in te richten –  werd werkelijkheid.

Vakmanschap

Meubeldesign is ons met de paplepel ingegoten. Wij ademen stof en hebben een huid van leer.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring en expertise, werken wij snel en hebben wij op complexe vraagstukken altijd een oplossing.

Alles is mogelijk

Een hoofdbord op maat? Speciaal design? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jou mee.

Altijd jouw smaak

Meer dan 70 stijlen en kleuren. Altijd een perfecte match.

Contact

Wij streven naar perfectie. Iets last minute veranderen? Wij zijn altijd goed bereikbaar en denken graag mee.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
×